KluppluZ

Wie helpt je als je kind niet mee kan komen op school? Of als het moeite heeft om zich te uiten?

Ieder kind verdient het om gelukkig te zijn. Helaas gaat dat niet altijd vanzelf. Soms heeft je zoon of dochter hier wat extra hulp bij nodig. Maar wat heeft jouw kind precies nodig? Het is soms een hele zoektocht om de juiste hulp te vinden. Want ieder kind is uniek. Daarom is de begeleiding van KluppluZ dat ook.

 

Jouw kind staat altijd centraal

De behoeften van jou en jouw kind staan altijd voorop. Samen met jou bekijken we hoe jouw kind het beste zijn of haar weg kan vinden. Ieder kind doet dit op zijn of haar eigen tempo. Wij bieden hulp op het gebied van onderzoek en begeleiding. Dat kan op locatie, zoals op school of de kinderopvang, of gewoon thuis.

 

Onze professionals staan voor je klaar

Ons professionele team kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan expertise. Eén ding hebben wij allemaal gemeen: wij gunnen het ieder kind om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Wij willen jouw kind helpen om zijn of haar talenten te ontplooien en mogelijkheden te leren benutten. 

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld wat je van ons kunt verwachten, welke stappen genomen worden of wie de kosten betaalt. Op kluppluz.nl/ouders lees je hier meer over, maar natuurlijk lichten we het ook graag persoonlijk toe.

 

KluppluZ biedt een plek waar jij en jouw kind worden gezien en gehoord. Zodat jouw kind weer lekker in zijn vel komt te zitten en er meer rust komt voor het hele gezin. Heb jij of je kind ergens ondersteuning bij nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Vind de juiste hulp voor jouw kind