KluppluZ

Iedereen wil zijn of haar kind gelukkig zien. En een fijne thuissituatie creëren, zowel voor het kind als voor de rest van het gezin. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Soms heeft een kind daar wat extra hulp bij nodig. Tijdelijk extra ondersteuning kan soms al voldoende zijn om een kind de handvatten te geven om zich te kunnen ontwikkelen. Een plek waar hij of zij wordt gezien en gehoord. Zodat het kind weer lekker in zijn vel komt te zitten, en er meer rust komt voor het hele gezin.  

 

Maar welke ondersteuning heeft je kind nodig? Het is soms een hele zoektocht om de juiste hulp te kunnen vinden. Want ieder kind is uniek. Daarom is onze begeleiding dat ook.  

 

KluppluZ kijkt naar welke ondersteuning jouw kind nodig heeft. De behoeften van jou en jouw kind zijn altijd het uitgangspunt. Dat kan door tijdelijk wat handvatten te bieden. En soms is een langdurig traject nodig. Samen met jou bekijken we waar jouw kind het beste zijn of haar weg kan vinden. Wij bieden hulp op het gebied van onderzoek en begeleiding. Dat kan op locatie, zoals op school of de kinderopvang, of gewoon thuis.  

 

Ons team kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan expertise en professionaliteit. Eén ding hebben wij allemaal gemeen: wij gunnen het ieder kind om zich optimaal te ontwikkelen. Om zijn of haar talenten te ontplooien en zijn of haar mogelijkheden te leren benutten. En daar helpen we kinderen én ouders graag bij.