Ons team

Leerkrachten

Leerkrachtondersteuners

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Susanne Lier

Leerkracht groep 1/2a 'De giraffen'

Mijn naam is Susanne Lier en met mijn hond Silke woon ik in Nuenen. Samen gaan we graag wandelen of op fietsvakantie. Muziek maken doe ik erg graag, ik zing bij Collegium Vocale Eindhoven (een kamerkoor) en Klein Vocaal (een kwartet) en speel piano. Mijn keyboard heeft daarom ook een eigen plek in mijn klas. Verder ben ik graag creatief bezig en houd van lezen. Heel mijn werkzame leven heb ik met kinderen gewerkt en ik geniet van de ontwikkeling die kinderen doormaken, hun tomeloze leergierigheid en de verschillende persoonlijkheden. Ik vind het belangrijk om in te spelen op de behoeftes van de kinderen en ze te helpen groeien tot zelfstandige kinderen met oog voor elkaar en hun omgeving.

Sanne van de Vorst

Leerkrachtondersteuner, OR-lid
Ik ben Sanne en werkzaam als leerkrachtondersteuner.

Wat ik zo ontzettend leuk aan de kinderen vind, is dat ze zo ontzettend oprecht en eerlijk zijn.

 

Kinderen zijn zo puur en daar kan ik ontzettend van genieten. Ik vind het dan ook belangrijk om met alle kinderen een goede band op te bouwen, ze de ruimte te geven om op eigen tempo te kunnen leren want wat is er mooier als ze bij mij zijn geweest en ze daarna vol trots kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.

Maico Sanders

Conciërge

Demi van Lit

Onderwijsassistent

Annemieke van Lieshout

Leerkracht groep 1/2b 'de Beren', OR-lid, vertrouwenspersoon

Nadat ik mijn opleiding als kleuterleidster afgerond had ben ik gaan werken op basisschool ‘de Akert”, nu basisschool ‘het Klokhuis’.  Daar heb ik een paar jaar groep 1 gehad. Ik ben even gestopt met werken toen mijn kinderen nog heel klein waren. Toen de jongste in groep 3 zat ben ik opnieuw bij basisschool ‘het Klokhuis’ aangenomen en heb daar in verschillende groepen gewerkt.

 

In  2003 ben ik met veel plezier gaan werken op basisschool ‘de Windroos’. Daar kreeg ik de mogelijkheid om weer in de kleuterbouw te gaan werken.  Groep 1 en 2 hebben altijd mijn voorkeur gehad en ik ben nog steeds heel blij met mijn groep. Iedere dag geniet ik van de spontaniteit, het enthousiasme en de betrokkenheid van mijn groep.

 

In de loop van de jaren is er veel veranderd op de basisschool. Ook de kleuterbouw is  meegegaan in de nieuwe ontwikkelingen. Toch voelt het voor mij hetzelfde als toen ik net afgestudeerd was. Kleuters zijn helemaal geweldig, ze zijn echt mijn favoriete leeftijdsgroep!

 

Buiten school heb ik altijd veel in het verenigingsleven gedaan. Ik draaide mee bij een hobbyclub, een peuterspeelzaal en was ook actief betrokken bij de carnavalsoptocht van Geldrop. Ook organiseerde ik veel evenementen bij de sportvereniging waar mijn gezin actief was. Daardoor heb ik veel raakvlakken met de activiteiten die de OR jaarlijks organiseert en ben ik ook blij dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen.

 

Tineke Groenen

Interieur verzorgster

Sinds 2007 werk ik met veel plezier op onze school, die toendertijd de Windroos heette. Zelf heb ik ook op deze school gezeten, dus dat geeft wel een apart gevoel.

Toen ik vroeger op deze school zat, werd die de ‘Margreta St Claire school’ genoemd, nu ondertussen is de naam ‘Kindcentrum de Vlinder’.

 

Leuk vind ik het na jaren nu zelf op een andere manier bezig te zijn op deze plek. Ondanks dat ik geen les geef maar zorg dat alles netjes blijft, voel ik me wel verbonden met mijn collega’s en de kinderen.

 

Wie had gedacht dat ik na al die jaren weer terug zou komen op mijn oude school!

Fabian Sluijmers

Onderwijsassistent i.o. groep 3

Marianne Lauwers

Leerkracht groep 1/2b 'De beren'

Ik kan heel erg genieten van het enthousiasme en de onbevangenheid van kleuters, en krijg daar veel energie van.

Ik houd van bewegen zingen en creatief bezig zijn en vind dat ook belangrijk voor de ontwikkeling van kleuters. Ik vind ook dat kinderen zichzelf moeten kunnen zijn, zich veilig moeten voelen  zodat ze iedere dag met plezier naar school gaan.

Louise Collart

Administratief medewerkster, Vertrouwenspersoon

Ik ben eigenlijk toevallig in deze baan ‘gerold’,  toen mijn eigen kinderen hier op school kwamen.  Ik kon slecht alleen thuis zijn en kwam dus veel op school helpen als ouder. Doordat ik een secretariële opleiding achter de rug had, ben ik steeds meer administratief werk kunnen gaan doen voor school, dat uiteindelijk deze baan opleverde. Ik doe dit werk al heel wat jaren.

 

Mijn werk is heel gevarieerd: ik houd de leerlingadministratie bij,  registreer ziekmeldingen, neem de telefoon aan, en doe eigenlijk allerlei voorkomende werkjes, die de directie of de leerkrachten voor me hebben. Als ik  hen werk uit handen  neem, kunnen zij zich meer concentreren op andere zaken.

 

Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk is het contact met de ouders en leerlingen. Onze school staat in de wijk waar ik zelf woon, dus ik ken vaak de ouders en kinderen al voordat ze op school komen.  Daardoor heb ik al snel een gemoedelijke band met onze ‘klanten’.

 

Nicky van Tintelen

Leerkracht groep 1/2c 'De tijgers'

Ik ben Nicky! Ik ben 24 jaar oud en heb ondertussen iets meer dan een jaar geleden mijn PABO-diploma gehaald aan Hogeschool de Kempel in Helmond. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen bij stichting Eenbes op ’t Vijfblad en ’t Klokhuis. Na het afronden van mijn opleiding heb ik het afgelopen schooljaar met veel plezier Nederlands lesgegeven aan kinderen van 2 tot en met 8 jaar in Manhattan, New York. Ondertussen ben ik weer terug in Nederland en heb ik het fantastische nieuws gekregen dat ik dit jaar les mag komen geven aan groep 1/2 op de Vlinder. Hier zal ik drie dagen per week voor de klas staan. De andere dagen kan je mij vinden in mijn eigen nagelsalon. Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar een leerzaam en gezellig jaar.

Coby Bartels

Vrijwilliger

Nancy van den Heuvel

Leerkracht groep 3
Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Kindcentrum De Vlinder. Hiervoor heb ik zes jaar gewerkt op een basisschool in Gemert.
De eerste jaren heb ik bij Kindcentrum De Vlinder extra ondersteuning gegeven aan kinderen.
Vanaf het schooljaar 2022-2023 ben ik leerkracht van groep 1-2b.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen op school en dat ze met plezier naar school gaan.
Samen met de kinderen, de ouders en mijn collega’s gaan we er een fijn schooljaar van maken.

Marly Boeijen

Leerkracht groep 3

Inmiddels werk ik al vele jaren in het onderwijs. Na een lange tijd als leerkracht gewerkt te hebben op basisschool ’t Anker, later basisschool De Branding, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden op basisschool De Vlinder.

Op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik in groep 3 samen met mijn collega Wies.

Het werken in de onderbouw is mijn passie. Kinderen spelenderwijs laten ontdekken en leren staat hierbij centraal. Het samen zijn, het samen spelen en de plezierbeleving is hierbij van groot belang. De spontaniteit, openheid en betrokkenheid van de kinderen zorgen ervoor dat ik elke keer weer met veel plezier naar school ga.

Samen met mijn collega’s en de ouders wil ik graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van alle kinderen op basisschool De Vlinder! Hopelijk ga ik hier nog een lange tijd van genieten.

Zita Leijendeckers

Leerkracht groep 4

Mijn naam is Zita Leijendeckers en komend jaar ben ik een van de leerkrachten in groep 4. Ik ben 39 jaar oud, getrouwd en heb 2 dochters. Sinds 2005 werk ik als leerkracht, eerst op een school in Eindhoven en sinds 3 jaar in Nuenen. Ook heb ik een korte tijd gewerkt op het voortgezet speciaal onderwijs met autistische leerlingen. Ik heb gewerkt in de groepen 4 t/m 8, maar de meeste ervaring heb ik in de middenbouw. In mijn vrije tijd lees ik veel en ben vaak creatief bezig. Ook ga ik graag met mijn gezin naar de Efteling. Ik heb ontzettend veel zin om komend jaar aan de slag te gaan met de kinderen in groep 4.

Anne van Bodegraven

Leerkracht groep 5, MR-lid
Mijn naam is Anne van Bodegraven. Ik ben 26 jaar en woon in Geldrop. Ik heb het geluk dat ik komend jaar opnieuw juf van groep 5 mag zijn! Hier heb ik heel veel zin in.
In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te zingen en te dansen. Ook ga ik graag leuke dingen doen met vrienden en hou ik van shoppen.
Vorig jaar ben ik weer ’terug’ gekomen op de Vlinder. Ik ben hier op school afgestudeerd in 2016 en heb daarna 1 jaar vervangen en twee jaar groep 7/8 op basisschool ’t Klokhuis gehad.
Wat een fijn gevoel om weer ’thuis’ te komen!
Ik vind het leuk om, samen met kinderen, op allerlei verschillende manieren te leren, of dit nou zelfstandig, in groepjes of buiten is.
Spreek me vooral aan als ik je ergens bij kan helpen of als je een vraag hebt. Dit kan via de mail of de schooltelefoon, of als we elkaar tegenkomen op het schoolplein.
Ik heb er weer ontzettend veel zin in! Hopelijk tot ziens.

Anneke van den Munckhof

Leerkracht groep 5

Ans Notten

Leerkracht groep 6, Anti-pestcoördinator

Na jaren invalkracht geweest te zijn op verschillende scholen in Geldrop, kon ik in 1999 op de Windroos een vaste baan krijgen.
Dat vond ik geweldig omdat hier kinderen zitten met een multiculturele achtergrond en daarvoor wilde ik me graag inzetten. Ook het team waar ik in terecht kwam voelde direct goed: je kan er jezelf zijn en iedereen staat voor elkaar klaar.

Van origine ben ik kleuterjuf. Maar ik heb door de jaren heen al vaak in andere groepen van de onder- en middenbouw gewerkt.
Momenteel sta ik in groep 6.

Dat de kinderen graag naar school gaan en zich daar veilig voelen vind ik heel belangrijk. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ze het best presteren als ze lekker in hun vel zitten.

 

Bente Manders

Leerkracht groep 6
Ik ben Bente Manders en ben 25 jaar oud. In 2021 ben ik afgestudeerd op de Vlinder en dit jaar mag ik mijn 2e jaar groep 7 les geven.
Ik heb erg veel zin om met de leerlingen aan de slag te gaan en hen nieuwe dingen te leren!
Als je een vraag hebt of ik ergens bij kan helpen, mag je mij altijd aanspreken. Dit kan via de mail, de Parro-app of door naar school te bellen.
We gaan er een leuk en leerzaam jaar van maken!

Yvet Vromans

Leerkracht groep 7, MR-lid, Anti-pestcoördinator

Mijn naam is Yvet Vromans. Ik ben in 1993 geboren en ik woon samen met mijn man en hond Luna in Geldrop. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen, tennissen en fitnessen.

Ik ben in juni 2015 afgestudeerd aan de PABO in Helmond. In mijn afstudeerjaar heb ik mogen stage lopen op de Vlinder in groep 6-7. Het jaar daarvoor mocht ik ook op de Vlinder stage lopen in groep 2 en in groep 8. Ik ben dus sinds schooljaar 2013-2014 een bekend gezicht op de Vlinder.

 

Vroeger speelde ik altijd al ‘schooltje’. Ik wist toen al dat ik juf wilde worden. Gelukkig is het me gelukt! Ik zou niets liever willen doen. Ik geniet elke dag van het contact met de kinderen.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen op school en dat ze met plezier naar school gaan. Als een kind lekker in zijn/haar vel zit op school, zal het ook de leerstof beter tot zich nemen. Daarom probeer ik iedere dag het beste uit alle kinderen te halen en de positieve sfeer in de klas te stimuleren.

 

Ik heb heel veel zin in dit schooljaar samen met de kinderen, de ouders en mijn collega’s.

Lisa de Greef

Leerkracht groep 7

Een aantal jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding HRM (personeelsmanagement). Na twee jaar werken in de commerciële branche merkte ik dat ik dit niet meer iedere dag met veel plezier deed. Ik heb er toen voor gekozen om weer opnieuw naar school te gaan, zodat ik een beroep kon uitoefenen waar ik écht gelukkig van zou worden. Zogezegd, zo gedaan. Ik meldde me aan bij de PABO deeltijd opleiding en studeerde vervolgens af. Sindsdien ga ik voortaan elke dag met heel veel plezier naar mijn werk!

Tijdens mijn afstuderen heb ik het geluk gehad dat ik al meteen een vaste baan kreeg aangeboden binnen Eenbes. Vanaf schooljaar 2022-2023 ben ik bij kindcentrum De Vlinder komen werken.

Samen met mijn man Wesley woon ik in Geldrop. We hebben samen een dochtertje Sammie.

Bart Ketelaars

Leerkracht groep 8, ICT-coördinator

Hoi! Ik ben Bart Ketelaars.

Dit jaar mag ik weer in groep 8 les geven.

Ik ben sinds 2019 werkzaam op Kindcentrum de Vlinder. Hier heb ik al eerder stage gelopen en ben er ook afgestudeerd. Ik ken de school dus al een tijdje.

Als leerkracht probeer ik de kinderen nieuwsgierig te krijgen naar de wereld om hen heen.

Ik vind leren van en met elkaar erg belangrijk en dit zie je ook terug in de klas.

In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig. Ik zit in het bestuur bij twee verenigingen en zet me in om jeugd enthousiast te maken voor muziek.

Tot in de wandelgangen!

Linda Pex

Intern begeleider

Wendy Hollanders

Directrice

Vanaf schooljaar 2012-2013 ben ik werkzaam op deze prachtige school. De eerste vijf jaren heb ik met veel passie lesgegeven aan groep 8. In juni 2009 behaalde ik het diploma voor gespecialiseerde leerkracht (MSEN). Tijdens deze opleiding leer je om te gaan met de grote diversiteit in een groep en probeer je alle kinderen te laten groeien. Onder het motto “Niemand kan alles, iedereen kan iets” werk ik met veel plezier op deze school. Iedereen komt voor elkaar op en helpt elkaar.

 

Ik heb de kinderen altijd geleerd dat als je een doel voor ogen hebt, dat dit je altijd lukt! Zo heb ik in juni 2016 de opleiding Magistrum Vakbekwaam, directeur primair onderwijs, afgerond. En vanaf september 2016 heb ik het stokje over mogen nemen van directeur Wil van der Velden. 

 

Bij mij staat plezier en je veilig voelen voorop! Iedereen moet met veel plezier naar school komen anders kun je niet tot leren komen. Daarbij is het heel belangrijk om een goede band op te bouwen met je team, kinderen, ouders en externe. Doordat je elkaar kent weet je wat elkaars talenten zijn en probeer je die tot bloei te krijgen. Hierbij is communicatie een verbindende factor waarbij je goed bereikbaar bent. Mijn deur staat altijd open en iedereen is van harte welkom om even langs te komen. 

 

De andere dagen ben ik thuis volop aan het werk. Ik help mee op het tuinbouwbedrijf van mijn vriend met de asperges, aardbeien en frambozen en mag ik met trots de rol als moeder vervullen voor mijn zoontje. Op de vrije avonden ben ik actief met tennissen en vind ik het ook heerlijk om lekker een rondje te gaan hardlopen of te wandelen. Sporten is een heerlijke ontspanning voor mij.

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.