Buitenschoolse opvang

Wilt u dat uw kind ook ná school een leuke tijd heeft? Op onze locatie is van alles te doen! Er zijn ook gezellige hoekjes om te ontspannen. Uw kind kiest zelf wat het wil doen.

 

BSO:

Kinderen van 4 tot 10 jaar zijn welkom op de KidZ Club van Korein. De begeleiding en activiteiten zijn helemaal aangepast op de leeftijdsgroepen. De pedagogisch medewerkers zijn deskundig, betrokken en vooral enthousiast! Uw kind hoeft zich geen moment te vervelen.

 

Voor de kinderen vanaf 10 jaar begeleiden wij de kinderen in het verder ontwikkelen en stimuleren van hun zelfstandigheid en hun zelfredzaamheid. Kinderen kunnen onder begeleiding hun huiswerk maken, zelf activiteiten bedenken en organiseren of lekker “chillen” op de bank. 

Leuk, gezellig en actief

Na school kunnen de kinderen eerst even bijkomen van de schooldag, met een cracker of fruit en iets te drinken. Daarna mogen ze meedoen aan allerlei activiteiten. Sport, muziek, cultuur en techniek; noem maar op! En wil uw kind zich even ontspannen? Dat kan natuurlijk ook. Op onze locatie zijn speciale plekken om te spelen, te computeren en huiswerk te maken. En in de vakantie? Dan organiseert het Korein leuke uitstapjes.

Opvang vóór school

Kiest u voor opvang vóór school? Dan is uw kind vanaf 7.30 uur al welkom. Daar kan hij of zij nog even lekker spelen voordat de school begint. Kinderen die oud genoeg zijn, gaan zelf naar school; de kleintjes brengen wij.

Loop gerust even binnen

U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Loop gerust even binnen bij ons Kindcentrum . Bellen mag natuurlijk ook. We ontmoeten u graag!