Open dag

Geldrop - Afgelopen zondag 24 maart was er een open dag op KIndcentrum de Vlinder. Alle ouders opa's en oma's van de leerlingen waren van harte welkom. Ook voor toekomstige ouders stonden de deuren van het gehele Kindcentrum open.

 

We hebben alles wat er in het Kindcentrum gebeurt laten zien. Zo waren alle groepen van de opvang open, van de dagopvang tot de oudste kinderen de BSO/TeenZ. Ook bij alle groepen van de kleuters tot groep 8 hadden kon je een kijkje nemen. Er was een tafel met uitleg over de extra ondersteuning (zorg) binnen het Kindcentrum.

 

Er waren kinderen die op de naschoolse blokfluit les zitten en zij speelde ook af en toe een stukje. De hobbyclub Braakhuizen die op verschillende woensdagmiddagen op de school te vinden is, was vertegenwoordigd. Hier kon je een leuk mandje maken met heerlijk versgebakken popcorn.

In het Vlinderhof waar ook de bibliotheek te vinden is, was koffie en thee voor de ouders en voor de kinderen een glaasje ranja. Het was een superleuke ochtend!

Bekijk de foto's van

Open Dag

Om de foto’s uit het album te bekijken, dient u eerst hier een wachtwoord in te voeren. Alle ouders hebben van ons een wachtwoord gekregen. Heeft u geen wachtwoord? Stuur ons een e-mail.