Nieuwe opvoedondersteuner; Stan Smits

Afgelopen woensdag vóór schooltijd heeft onze nieuwe opvoedondersteuner (CMD) Stan Smits kennisgemaakt met het team, de ouders en kinderen op de speelplaats. Stan is ter opvolging van Yvonne en Tessie.

 

Opvoeden is vaak leuk en vanzelfsprekend, maar kan ook een hele klus zijn. Soms hebt u daar misschien hulp of praktische tips bij nodig of iemand die even met u meedenkt.
De medewerkers van het CMD Geldrop-Mierlo (Centrum voor Maatschappelijke Deelname) zijn er voor kleine en grote vragen van ouders en jongeren over opgroeien en opvoeden. U kunt denken aan vragen over slapen, eten, de ontwikkeling van uw kind, het gedrag, kinderen en scheiding of pesten enzovoort.

De opvoedondersteuner gaat samen met u op zoek naar een antwoord of oplossing. U krijgt in een gesprek gerichte tips waarmee u zelf verder kunt. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig. Er wordt dan samen met u een plan van aanpak gemaakt. Daarbij bekijken we samen wat u zelf als ouder kunt, eventueel met hulp van school of familie, buren of vrienden. Als dat niet voldoende is, bekijkt de opvoedondersteuner in overleg met u welke hulp ingezet moet worden.
Voor dit gesprek komen wij bij u thuis langs. Dit gesprek kan, indien gewenst, ook op school plaatsvinden.

Inloopspreekuur
Voor Kindcentrum De Vlinder is Stan Smits de contactpersoon vanuit het CMD. 

Elke 2 weken is er op woensdagochtend een inloopspreekuur bij ons Kindcentrum tussen 08.30u tot 10.15u. Indien woensdagochtend niet mogelijk is, wordt in overleg met IB een ander dagdeel gepland. (met uitzondering van de schoolvakanties) U kunt vrijblijvend binnenlopen met een vraag.

U kunt Stan telefonisch bereiken op 06-250 190 98 of per mail: s.smits@geldrop-mierlo.nl
Het CMD Jeugd is te bereiken op 040-2893 899 of cmdjeugd AT geldrop-mierlo DOT nl